Cruises vanuit Nederland

Cruises vanuit Nederland

Vanuit Nederland zijn er geweldige cruises te boeken naar Engeland. Vanuit IJmuiden naar York, of één van de andere steden in Engeland, of misschien wilt u juist eens iets anders, naar Zweden of Noorwegen, ook dat is mogelijk.

Wat houden cruises vanuit Nederland in?

Een cruise vanuit Nederland betekent natuurlijk dat u vertrekt vanuit een locatie in Nederland, waarvandaan u naar een stad in dichtbij zijnde landen vertrekt, landen als Engeland, Frankrijk, Zweden of Noorwegen. Er zijn genoeg opties voor een onvergetelijke cruise naar de bestemming van uw keuze. Bij een mini cruise is het natuurlijk wel het geval dat u dichter bij huis blijft, waardoor het een korte vakantie blijft en het natuurlijk wat minder centen kost. Een mini cruise kan 3 tot 8 dagen duren, gedurende deze reis bent u gedeeltelijk op de boot, waar u in een luxe hotelkamer, ook wel hut genoemd, verblijft. Daarnaast brengt u ook tijd door in de stad van uw bestemming, het kan ook zijn dat u daar overnacht. De overnachtingen zitten bij de prijs inbegrepen, zo weet u zeker van welk bedrag u uit kan gaan en boekt u voordelig een cruise vanuit Nederland.

Advertenties van onze partners

Locaties cruises vanuit Nederland

Er zijn verschillende vertreklocaties mogelijk bij de diverse rederijen, maar er zijn natuurlijk ook diverse bestemmingen mogelijk, voornamelijk de bestemmingen in Engeland zijn mateloos populair vanwege de korte reis(= goedkoop) en de geweldige Britse steden die per boot te bereiken zijn.

Mogelijke vertreklocaties cruises:
- Rotterdam
- Zeebrugge
- IJmuiden
- Kiel (Duitsland)
- Amsterdam

Mogelijke bestemmingen cruises vanuit Nederland:
- Dover
- Newcastle
- York
- Londen
- Hamburger
- Helgoland
- Kopenhagen(overstap)
- Oslo(overstap)
- Hull
- Larne
- Calais

Volop mogelijkheden dus om een geweldige mini cruise vanuit Nederland te boeken. Met een minicruise vanuit Nederland bent u er heerlijk een aantal dagen tussenuit, tegen een aantrekkelijke prijs. U heeft vele verschillende mogelijkheden, u kunt namelijk ook een romantische minicruise boeken of een extra luxe minicruise. Tijdens uw bootreis zal u zich geen minuut vervelen, op de boot is namelijk genoeg entertainment te vinden, van de beste restaurants tot een bioscoop, van een loungezaal tot de nachtclub. Ook in de bestemmingen is volop te doen, het zijn immers allemaal bekende havensteden, waar altijd volop leven is. Kortom, met een minicruise vanuit Nederland gaat u een heerlijke vakantie tegemoet, alleen, samen met uw partner, met het gezin of met vrienden, het kan allemaal. U kan zelfs een voetbalreis boeken, met de boot naar de stad waar uw Engelse ploeg speelt, zoals Chelsea, New Castle, Fullham, Arsenal of de Spurs.

Offerte cruise vanuit Nederland? Klik hier