Minicruise aanbieding

Minicruise aanbieding

Een minicruise is natuurlijk een geweldige mogelijkheid om tegen een normale prijs een prachtige bootreis te maken, die ook nog eens niet al te lang duurt. Met een minicruise aanbieding bent u nog goedkoper uit! Bij een minicruise aanbieding betaal je minder voor hetzelfde comfort en gemak dat je normaal krijgt.

Advertenties van onze partners

Wat is een minicruise aanbieding?

Minicruises zijn de afgelopen jaren enorm in populariteit toegenomen, dit is gunstig voor de prijs, er kan immers goedkoper ingekocht worden. Daarnaast rekent de rederij op een vast aantal reizigers die de minicruise boeken. Als dat aantal minder blijkt te zijn, moet de rederij toch de hutten kwijt, om die hutten toch kwijt te raken, worden de mini cruises goedkoper aangeboden, waardoor er een prachtige aanbieding ontstaat. U koopt de aanbieding en u gaat voor een aantrekkelijke prijs op mini cruise. Een duidelijke win-win situatie. U heeft een goedkope mini cruise, die kwalitatief niks onderdoet voor een normale mini cruise, de rederij is de hutten kwijt en draait geen verlies. Met een mincruise aanbieding profiteert u dus optimaal. Een minicruise duurt tegenwoordig vaak 3 dagen, maar dit kan ook langer zijn, meestal maximaal 8 dagen, anders wordt het een normale cruise, die een stuk duurder is, maar ook een stuk langer duurt. Alles is geregeld voor de minicruise, uw overnachtingen in een hotelkamer (in scheepstermen ‘de hut’) op de boot en de overnachting aan vaste wal, indien dit tot uw reis behoort. Ook tijdens uw bootvaart zal u zich niet snel vervelen, op de boot is volop te doen. Zo kan u er heerlijk eten in één van de toprestaurants om vervolgens heerlijk te loungen in de nachtclub of brengt u een bezoekje aan de bioscoop. Misschien staat u liever buiten, genietend van het klotsende water, romantisch samen met uw partner lekker bij het water zitten of u terugtrekken in jullie sfeervolle hut.

Locaties minicruise aanbieding

Er zijn vele locaties voor een geweldige minicruise. Deze locaties zijn nooit heel ver van Nederland af, maar u bent altijd wel een aantal dagen onderweg. Er zijn ook meerdere locaties waar u naar toe kan varen. De opties zijn allemaal in Engeland, zo kan u naar Hull, een (van oudsher) vissersdorp in het noorden van Engeland. Deze stad biedt u enorm veel entertainment, waaronder een geweldige digitale bioscoop, interessante en diverse musea en voor de die hard shoppers onder ons zijn er ook prachtige overdekte winkelcentra. Of misschien wilt u een comfortabele bootreis naar Londen, de grootse stad waar u zich geen minuut zal vervelen. Ook Newcastle en York zijn bekende mini cruises.

Offerte Minicruise aanbieding? Klik hier